Ambassadører

Team Tubeflue; våre unike ambassadører!

Vi i tubeflue er stolte over å ha disse håndplukkede ambassadørene med på vårt team. Ambassadørene dekker hele vårt strakte land, og er personer vi har stor respekt for. Ambassadørene test-fisker fluene våre, og hjelper oss med å markedsføre vår merkevare. Les mer om våre ambassadører, og følg dem på Instagram. 

Vidar Isaksen

Vidar Isaksen

Ambassadør

Vidar er 35 år gammel og kommer fra Vadsø i Finnmark. Fisker mest i Veste Jakobselv, og kjenner elva som sin egen baklomme. Vidar fisker med 13´6, 12´6, 11´ switch og 10´ enhåndsstenger. Fluefavorittene er Black Green Highlander, Dark Silver Grey og Silver Grey tubevarianter. Fisker også mye med tørrfluer og monkey hitch på sommerelv. Hvordan disse fiskes av Vidar kan leses om i nyeste Silver Magazine.

 

Vidar ser fram til ambassadørrollen og vi er veldig glad for å ha han på laget. Vidar er ikke bare en dyktig fluefisker, han er også en dyktig fluebinder.

Du finner Vidar på instagram @vidisaksen

 

 

 

Marit Roksvåg Iversen

Marit Roksvåg Iversen

Ambassadør

Marit er 26 år gammel og kommer fra Kristiansund. Hun har fisket hele livet på kysten, men ble introdusert til fluefiske i 2016. Siden den gang har fluefiske i elv blitt hennes store lidenskap. Marit fisker mest i Orkla, men er også innom Gaula og Driva i løpet av sesongen.

Vi i tubeflue ser fram til å samarbeide med Marit, og Marit ser fram til å være ambassadør for tubeflue.no

Du finner Marit på instagram @marit.rivers