Ambassadører

eam Tubeflue; våre unike ambassadører!

Vi i tubeflue er stolte over å ha disse håndplukkede ambassadørene med på vårt team. Ambassadørene dekker hele vårt strakte land, og er personer vi har stor respekt for. Ambassadørene test-fisker fluene våre, og hjelper oss med å markedsføre vår merkevare. Les mer om våre ambassadører, og følg dem på Instagram.

Lars Marius Bjørnstad

Lars Marius Bjørnstad

Ambassadør

Lars Marius er 39 år gammel og kommer fra Halden i Østfold. Har fisket helt siden han var født. Fluestanga fikk han introdusert av sin far i 10 års alderen. Lars fisker etter sjøørret i havet, en del brunørret og også laks. Lars trives veldig godt ved kysten på jakt etter vakende sjøørreter, og også i lokale elver og vann i Østfold. Har også fisket i Alaska, Cuba osv, men trekker fram Island som en favoritt. Lars er også medlem av LOOP pro team, og er stolt av det, da LOOP leverer fantastisk bra utstyr med suveren kvalitet. I tillegg er han også ambassadør for den islandske fiskedagbok appen AnglingiQ.

Lars gleder seg til å samarbeide med oss, og vi gjør definitivt det samme.

Du finner Lars på instagram på brukerkonto @larsmariusbjornstad og @anglingiq 

 

Vidar Isaksen

Vidar Isaksen

Ambassadør

Vidar er 35 år gammel og kommer fra Vadsø i Finnmark. Fisker mest i Veste Jakobselv, og kjenner elva som sin egen baklomme. Vidar fisker med 13´6, 12´6, 11´ switch og 10´ enhåndsstenger. Fluefavorittene er Black Green Highlander, Dark Silver Grey og Silver Grey tubevarianter. Fisker også mye med tørrfluer og monkey hitch på sommerelv. Hvordan disse fiskes av Vidar kan leses om i nyeste Silver Magazine.

 

Vidar ser fram til ambassadørrollen og vi er veldig glad for å ha han på laget. Vidar er ikke bare en dyktig fluefisker, han er også en dyktig fluebinder.

Du finner Vidar på instagram @vidisaksen

 

Marit Roksvåg Iversen

Marit Roksvåg Iversen

Ambassadør

Marit er 26 år gammel og kommer fra Kristiansund. Hun har fisket hele livet på kysten, men ble introdusert til fluefiske i 2016. Siden den gang har fluefiske i elv blitt hennes store lidenskap. Marit fisker mest i Orkla, men er også innom Gaula og Driva i løpet av sesongen.

Vi i tubeflue ser fram til å samarbeide med Marit, og Marit ser fram til å være ambassadør for tubeflue.no

Du finner Marit på instagram @marit.rivers